Onze werkwijze

Persoonlijk contact

Haver bedrijfsmode gaat uit van persoonlijk contact. Bij nieuwe klanten gaat Marc of Arthur eerst langs voor een kennismakingsgesprek. In dit eerste gesprek gaan we luisteren naar wensen die de klant heeft en de eisen waaraan de stoffen moet voldoen. (Monsters en stofstalen hebben we dan ook bij ons)

Passend advies

Hierna komen we met een kledingvoorstel en borduurvoorbeeld van het logo en de bijbehorende prijsopgave. Meestal wordt er nu ook een afspraak gemaakt voor een passessie. Het passen van de kleding wordt in overleg met de klant door ons op locatie verzorgt of de pasmaten worden bij de klant achtergelaten zodat ze in een afgesproken periode de kleding kunnen laten passen.

Personalisatie

Nadat de dragers de kleding gepast hebben en de logo’s goedgekeurd zijn gaan we de kleding personaliseren en wordt alles op naam van de dragers uitgeleverd. Levering van de kleding uit bestaande collecties duurt ongeveer 2 weken. Als we de kleding moeten maken duurt het ongeveer 7 tot 8 weken. Na een periode van ongeveer 4 weken hebben we dan nog even contact of alles naar wens is.

Interesse in een van onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op