Borduren & bedrukking

Keuze borduren of zeefdrukken:

Haver Bedrijfsmode adviseert u graag bij het maken van een keuze voor borduren of zeefdrukken. Het is afhankelijk van het logo, kleding, hoeveelheid en uitstraling wat de beste keuze voor uw situatie is.

Borduren

Haver Bedrijfsmode borduurt al de kleding zelf. Daardoor zijn wij in staat snel te leveren en bieden wij ook een constante kwaliteit van het borduurwerk. U levert het logo aan in een digitaal bestand, wij maken er dan een voorbeeld van. Na goedkeuring van het logo kunnen we gaan produceren. Van alle logo’s die wij hebben geproduceerd wordt een digitaal werkblad gemaakt dat wij bewaren zolang de klant dit wil.

Zeefdrukken

Haver Bedrijfsmode verzorgt naast borduurwerk ook zeefdrukwerk voor uw kleding. Zeefdrukwerk vraagt meestal 2 weken tijd om te produceren. Wanneer u kiest voor het zeefdrukken van uw kleding heeft u een vectorbestand van uw logo nodig. Ons zeefdrukwerk is van een bijzonder goede kwaliteit.

Transfers

Een goede eerste indruk is het halve werk. Middels bedrukte bedrijfskleding bereikt uw bedrijfslogo doorlopend potentiële klanten. Kies daarom een kwaliteitstransfer met uitstraling voor op uw bedrijfskleding en maak uw indruk blijvend. Een transfer is een vooraf gedrukt logo op een speciale onderlaag voorzien van een lijmlaag die daarna op de kleding geperst word. Wanneer u kiest voor transfers worden er in overleg met u een aantal besteld en bij ons op voorraad gelegd. Dit heeft als voordeel dat wij kleine regelmatige nabestellingen vlot kunnen leveren.

Interesse in een van onze diensten?
Neem vrijblijvend contact met ons op